Nyheder

OM OS

Mis. Label

Mis. Label ApS har eksisteret siden 1989 og startede ud som importør af musik. Det begyndte med LP'er - siden blev det CD'er og samtidig grundlagde importen af film på VHS-bånd det filmselskab som Mis. Label overvejende er i dag. Efterhånden som filmmediet har ændret sig, er det nu DVD og Blu-ray som kunderne efterspørger og importen af såvel film som musik har viget en stor del af pladsen for vore egne filmudgivelser.

I de senere år har vi koncentreret os om film og har nu opbygget et katalog af egne udgivelser, hvortil Mis. Label ejer filmrettighederne og derfor nu har mulighed for at arrangere biografpremierer på udvalgte titler, mens resten udkommer direkte på DVD og Blu-ray samt på Video On Demand.

Midget Entertainment

Mis. Label udgiver film under navnet Midget Entertainment.

Sammen med vores samarbejdspartnere i Norge, Sverige og Finland besøger vi filmmesser i Europa såvel som i USA og indkøber rettigheder til filmproduktioner og serier, hvoraf udvalgte titler får biograf-premiere, mens andre udgives direkte til DVD/BR.

Alle produkter fra Midget Entertainment kan købes i filmbutikker over hele Danmark og vi bestræber os på at udvide sortimentet med såvel nichefilm som kommercielle produktioner.

Under menupunktet ’DVD’ findes en komplet liste over film, vi indtil nu har udgivet samt hvilke, der er på vej.

Distribution og trykning af film

Med ønsket om at give nye kunstnere mulighed for eksponering af deres værker i den danske filmbranche, tilbyder Mis. Label at distribuere film for producenter, som mangler det rette netværk for at få deres film på hylderne i de danske filmbutikker.

Vi yder konsulentbistand på alt vedrørende produktion af DVD- og Blu-ray film, herunder fabrikering af master, authoring, trykning m.v.

Send os gerne materiale eller kontakt os, hvis du har produceret eller påtænker at producere en film og mangler en distributionskanal.


Mis. Label / Midget Entertainment er en grossistvirksomhed og det er derfor ikke muligt for private at erhverve filmene gennem os. For nærmeste forhandler se kontaktoplysninger under menupunktet 'Kontakt'.

Mis. Label / Midget Entertainment

Panerai replica Panerai replicas