Søg:

Vælg genre:

Alfabetisk:

Vis alle »

DVD/BLU-RAY

FEBRUAR 2013

ON THE ROAD

DRAMA
137 MIN
USA/UK

PREMIERE: 26.02.2013
INSTRUKTØR: WALTER SALLES
MEDVIRKENDE: KRISTEN STEWART, KIRSTEN DUNST, VIGGO MORTENSEN, STEVE BUSCEMI
ORIGINALTITEL: ON THE ROAD
PRODUKTIONSÅR: 2012

I USA i 1940'erne har den unge, fattige forfatter Sal Paradise netop mistet sin far og beslutter sig for at tage på road trip tværs over landet sammen med sin ven Dean Moriarty.

Trekløveret i On the Road, spillet af Kristin Stewart, Garrett Hedlund og Sam Riley, har en frisindet holdning til sex og stoffer og på køreturen tværs over USA bliver der plads til lidt af hvert.

Kirsten Dunst, Steve Buscemi og Viggo Mortensen er også rollelisten, mens Walter Salles (Motorcykeldagbog) har instrueret filmatiseringen af Jack Kerouacs berømte roman, der på dansk er udgivet under titlen Vejene.


På turen møder de møder en række kulturpersonligheder - heriblandt Old Bull Lee (alias William S. Burroughs), hans kone Jane (alias Joan Vollmer) samt Carlo Marx (alias Allen Ginsberg).


Om filmen:
On The Road er baseret på Jack Kerouacs berømte Beat-roman af samme navn fra 1957, der var en semi-selvbiografisk skildring af forfatterens oplevelser.

Allerede i 1979 købte Francis Ford Coppola (The Godfather) rettighederne til en filmatisering, men først nu er det lykkedes for ham at søsætte projektet. Coppola producerer, mens Walter Salles, der blev hyldet for 'Motorcykel Dagbog', instruerer.

Pressefotos
Højreklik på billedet for at gemme filen


Blu-ray Cover

Blu-ray Cover JPG

Blu-ray Packshot

Blu-ray Packshot JPG

Cover

Cover JPG

Packshot

Packshot JPG

Poster