Søg:

Vælg genre:

Alfabetisk:

Vis alle »

DVD

NOVEMBER 2012

DANMARK KYST TIL KYST - SÆSON 2

DOCUMENTARY
640 MIN
DANMARK

PREMIERE: 27.11.2012
INSTRUKTØR:
MEDVIRKENDE: WWW.AMAZINGCLOCK.ME
ORIGINALTITEL: DANMARK KYST TIL KYST - SÆSON 2
PRODUKTIONSÅR: 2012

Danmark - Kyst til kyst er en Damnarkskrønike om eventyr, hemmeligheder og glemte historier langs landets mere en 7.000 kilometer kyststrækning. Fem ekspertværter kombinerer videnskabelig nysgerrighed med lidenskab for formidling i fortællingen om hvordan vi har påvirket kysten og hvordan kysten har påvirket os. Unikke optagelser af Danmark til lands, til vands og i luften, som aldrig set før på dansk tv.

Komponist Jakob Faurholt har komponeret den originale temamusik inspireret af britiske krimiserier og havets bølgeslag mod stranden.
 

Langs det yndige lands mere end 7.000 kilometer kyststrækning går fire ekspertværter på jagt efter facinerende dyreliv, eventyrlige personligheder og ny viden. Med unikke optagelser af det smukke Danmark set fra land, til vands og i luften kommer seerne med, når eksperterne udforsker landets mest dødbringende kyst, er med til at skrive historie om ved fundet af en ubåd, og når værten sætter sendere på marsvin.

Spektakulære optagelser kombineret med original temamusik og ro til at lade billederne tale for sig selv gør 'Danmark - kyst til kyst' ril en serie for folk i alle aldre.

Pressefotos
Højreklik på billedet for at gemme filen


Cover

Cover JPG

Packshot

Packshot JPG